Публіцистика й публіцистичність як дискурс та інтердискурс у царинах культури і масової комунікації - Косюк, Оксана Михайлівна; Kosiuk, O. M. (Національний університет "Острозька академія", 2012)
У статті розмежовуються публіцистика та публіцистичність як вагомі дискурси у контексті явищ комунікації та культури. Специфічним фактором, який об’єднує ці дискурси та надає їм особливої гостроти, постає цензура. Спільним виявляється також предмет вивчення. Розмежовує публіцистику та публіцистичність – об’єкт дослідження. The article and delineated journalism publitsystychnist as important discourses in the context of the phenomena of communication and culture. A specific factor that unites these discourses and provides them with special severity, there is censorship. The common is also the subject of study. Separates journalism and publitsystychnist – the object of study.
Publicistic as discourse and intercourse in sphere of culture and mass-media
Keywords: публіцистика; публіцистичність; цензура; предмет; об'єкт; дискурс; культура; комунікація; journalism; publitsystychnist; censorship; subject; object; discourse; culture and communication