Теорія ймовірностей та математична статистика: Методичні рекомендації - Мамчич, Ярослав Минович (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2015)
Методичні рекомендації призначені для проведення практичних занять з курсу «Теорія ймовірностей та математична статистика» із студентами спеціальності «Міжнародні економічні відносини». Рекомендовано студентам як денної, так і заочної форм навчання. Методичні рекомендації можуть бути корисними і для тих, хто вивчає предмет самостійно.
Keywords: означення ймовірності; дискретні випадкові величини