Система прийняття управлінських рішень : збірник тестів - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Наведено варіанти тестів для перевірки знань із теоретичного матеріалу дисципліни «Система прийняття управлінських рішень». Рекомендовано студентам четвертого курсу напряму підготовки 6.030601 «Менеджмент», п’ятого курсу спеціальності 8.03010101 «Соціологія».
System of making managerial decisions: collection of tests
Keywords: система прийняття управлінських рішень; system of making managerial decisions