Інвестиційна привабливість України як спосіб підвищення глобальної конкурентоспроможності країни - Лугова, Марина Сергіївна; Luhova, Maryna S. (Черкаський державний технологічний університет, 2014)
Досліджено особливості інвестиційної привабливості України, необхідність її підвищення в контексті забезпечення конкурентоспроможності України.
Keywords: інвестиції; investment; інвестиційна привабливість; investment attractiveness