Електричні машини : програма нормативної навчальної дисципліни - Кевшин, Андрій Григорович; Kevshyn, Andrii H. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Електричні машини» належить до переліку нормативних навчальних дисциплін, забезпечує професійний розвиток магістра та призначена для узагальнення, систематизації та закріплення теоретичних знань і практичних навиків, набутих за час навчання, які сприятимуть розумінню процесів перетворення одних видів енергії в інші й електричної енергії однієї напруги в електричну енергію іншої напруги (генератори, двигуни, трансформатори).