Математичні методи в геоекології : програма вибіркової навчальної дисципліни - Фесюк, Василь Олександрович; Fesiuk, Vasyl O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Програма вивчення вибіркової навчальної дисципліни «Математичні методи в геоекології»
Keywords: математичні методи; геоекологія