Морфологія: матеріали для практичних занять та самостійної роботи із курсу «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови» - Деркач, Лариса Миколаївна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Пропоноване видання містить практичний матеріал до змістових модулів курсу «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови», які охоплюють вивчення морфології сучасної української літературної мови, що передбачено освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра напряму «Філологія (Українська мова та література. Світова література)». Посібник укладений згідно з робочою програмою курсу «Морфеміка, словотвір, морфологія української мови» для студентів напряму підготовки «Філологія (Українська мова та література. Світова література)». Видання містить завдання для практичних занять та самостійної роботи студентів із розділу «Морфологія» курсу сучасної української літературної мови, тестові завдання для поточного контролю. Запропоновано різні типи завдань, які забезпечують поглиблене вивчення тем, розвивають дослідницькі навички студентів.
Keywords: морфологія; морфеміка; словотвір; українська мова; граматика; 811.161.2’366(07)