Методика викладання історії - Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Prokopchuk, Viktoriia Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Метою вивчення дисципліни є озброєння студентів знаннями основних закономірностей навчання й виховання, допомога в оволодінні основними практичними вміннями викладання відповідного шкільного предмету та ведення виховної роботи.
Keywords: методичні прийоми навчання; засоби навчання історії; навчально-виховний процес; інноваційні технології навчання історії; методи позакласної роботи з історії