Перспективи розвитку екологічного туризму на природоохоронних територіях Волинської області - Міщенко, Олена Віталіївна; Mishchenko, Olena V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
Обґрунтовано можливість та перспективи розвитку екологічного туризму на природоохоронних територіях. Зроблено аналіз природно-заповідного фонду Волинської області. Окреслено нові напрями для подальших наукових розробок цієї проблематики.

The possibility and the development perspectives of the ecological tourism on the natural protected territories have been already based. The analysis the natural protected fund of the Volyn region has been made too. The new directions for the further scientific working ups of these problems have been found.
Development perspectives of the ecological tourism on the natural protected territories of the Volyn region
Keywords: екологічний туризм; природно-заповідний фонд (ПЗФ); природно-заповідні території (ПЗТ); природно-заповідні об’єкти (ПЗО); ecological tourism; natural protected fund; natural protected territories; natural protected establishments