Державно-приватне партнерство як форма залучення інвестицій у відновлення України - Гончаренко, Ярослав (Вежа-Друк, 2023)
В Україні державно-приватне партнерство визнано важливим інструментом для реалізації проєктів, спрямованих на розвиток країни [1]. У контексті повномасштабної війни, що веде Росія проти України, нагальною необхідністю стає зміцнення співробітництва між приватним сектором і державою. Це сприятиме ефективному поєднанню комерційних інтересів бізнесу з проблемою вирішення інвестиційно-інноваційних проектів, що є виключно важливими для національної безпеки та військово-економічної стійкості країни.
Keywords: державно-приватне партнерство; залучення інвестицій; інвестиційно-інноваційні проекти; 336.1