Метеорологія та кліматологія - Нетробчук, Ірина Марківна; Netrobchuk, Iryna M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Конспект лекцій знайомить студентів з основними метеорологічними процесами та явищами і методикою складання кліматичних характеристик території, що необхідно для фахівців галузі природничих наук. Висвітлено теоретичні відомості окремих тем, укладених відповідно до програми, що значно покращить засвоєння лекційного матеріалу й практичного курсу. Рекомендовано студентам для підготовки бакалавр спеціальності 103 «Науки про Землю», 014.07 «Середня освіта», 106 «Географія» освітньої програми «Гідрологія», «Географія. Економіка», «Географія» денної та заочної форми навчання вищих навчальних закладів.
Keywords: метеорологія; клімат; атмосфера; погода