Періоди розвитку відносин зі зберігання на товарному складі в Україні - Демчук, Антон Михайлович; Demchuk, Anton M. (My University, 2012)
Стаття присвячена періодам розвитку договору зберігання на товарному складі
Periods of development storage at the warehouse in Ukraine
Keywords: зберігання; договір; періоди; товарний склад