Розробка вебсайту для спортивної школи з веслування з інтерактивними функціями та системою управління контентом - Шаран, Богдан Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі представлено процес розробки вебсайту для спортивної школи з веслування з інтерактивними функціями та системою управління контентом. Враховуючи зростання потреби у цифровізації спортивної та освітньої діяльності, проєкт спрямовано на підвищення ефективності організаційних процесів, удосконалення взаємодії між учнями, тренерами та адміністрацією, а також забезпечення зручного доступу до інформації про тренувальний процес, новини та події школи. У роботі проведено аналіз сучасних рішень, виявлено недоліки існуючих вебресурсів спортивних закладів, а також визначено вимоги до функціоналу, дизайну, безпеки й адаптивності майбутньої системи. Запропоновано архітектуру, що базується на трирівневій моделі (frontend, backend, база даних) та забезпечує стабільну й безпечну роботу сайту на різних пристроях.
Keywords: HTML5; CSS3; JavaScript; PHP