Маркетингові дослідження - Букало, Надія Артемівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Анотація: видання містить методичні вказівки до практичних робіт та самостійної роботи для здобувачів освіти з освітнього компоненту Маркетингові дослідження, перелік тем та питань для самостійного опрацювання, питання для підсумкового контролю та рекомендовану літературу. Охоплює три змістові модулі: «Теоретичні основи маркетингових досліджень», «Маркетингові дослідження ринку та контрагентів», «Маркетингові дослідження та підсумкова звітність».
Рекомендовано здобувачам освіти 3 курсу галузі знань 07 Управління та адміністрування, спеціальності 075 «Маркетинг» денної форм навчання, освітнього рівня «бакалавр».
Keywords: дослідження; маркетингові дослідження; маркетинг; споживацька поведінка; 339.137.22