Педагогічна практика: організація та проведення - Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Prokopchuk, Viktoriia Ye. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Навчально-методичний посібник покликаний допомогти студентам напрямів підготовки «Історія» та «Музейна справа та охорона пам’яток історії та культури» підготуватись та успішно пройти педагогічну практику в закладах освіти.

Textbook is intended to help students prepare lines of "History " and " Museology and protection of historical and cultural monuments " and prepare to pass teaching practice in educational institutions.
Keywords: педагоги; Pedagogy; освіта; education; практика; practice; загальний план уроку; lesson plan outline