Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності: коспект лекцій - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Конспект лекцій містить основні положення всіх, передбачених навчальною програмою, тем, питання для самоконтролю та тестові завдання.
Рекомендовано студентам-магістрам п’ятого курсу спеціальності 8.03060104 – Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: проекти; структуризація проекту в ЗЕД; управління ризиками в проектах; управління якістю проектів