Лексико-стилістичні засоби реалізації дискурсивних стратегій і тактик комунікантів англомовних політичних дебатів - Богатирьова, Є. В.; Bogatytyova, E. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті відображено результати аналізу англомовних політичних дебатів із точки зору співвіднесення лексико-стилістичних засобів, що вживаються комуні кантами, та дискурсивних стратегій, які реалізуються ними в рамках досліджуваного матеріалу. The article reflects the results of the English political debates study which was aimed at correlating the lexical stylistic means used by the communicants and the speech strategies and tactics found in the material analyzed.
Lexical Stylistic Means of the English Political Debates Communicants Speech Strategies and Tactics Realization
Keywords: політичний дискурс; political discourse; англомовні політичні дебати; English political debates