Приклади розв’язування типових задач з «Практикуму роз’язування задач елементарної математики» (6 семестр) - Антонюк, Оксана Петрівна; Antoniuk, Oksana P. (My University, 2014)
Матеріал містить розв’язування типових вправ письмових контрольних робіт з курсу «Практикум розв’язування задач з елементарної математики», запланованих у шостому семестрі для студентів спеціальності «математика». Вправи № 1-4 стосуються першої роботи, № 5-10 – другої, а дві останні – третьої. Ці розв’язання можуть допомогти і при виконанні ІНДЗ з курсу. The material includes solving of typical written control works for the course "Practicum for solving exercises of the elementary mathematics". This control works are planned in the sixth semester for students of specialty "mathematics". Exercise ##1-4 are belonged to the first work, ##5-10 - the second and the last work - third. This solution may help in the performance of the Individual Scientific and Research work of course.
Examples of solving typical exercises for the course "Practicum for solving exercises of the elementary mathematics" (sixth semester)
Антонюк Оксана Петрівна - старший викладач кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: нерівність; inequality; система; system