Візуальна комунікація й соціокультурна функція редактора - Благовірна, Наталія Богданівна; Blahovirna, Nataliia B. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Розглянуто критерії редакторської оцінки візуального ряду в друкованих виданнях. Проаналізовано рівноправність тексту та зображення.

Criteria of evaluation of editorial images in printed editions are examined. The equality of the text and image is analysed.
Visual communication and sociocultural function of an editor
Keywords: візуальний ряд; друковані видання; редактор; images; publications; editor