Інформаційні та комунікаційні технології в юридичній діяльності : інструкції до лабораторних робіт - Вознюк, Наталія Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Навчально-методичне видання підготовлене з метою забезпечення ефективної підготовки здобувачів освіти до виконання завдань лабораторних робіт під час вивчення ОК “Інформаційні та комунікаційні технології в юридичній діяльності”. Рекомендовано здобувачам освіти 1 курсу, спеціальності 081 Право освітньо-професійної програми Право. Також видання може бути цікавим для викладачів, аспірантів, юристів та усіх, хто цікавиться питаннями цифровізації у сфері права.
Keywords: Інформаційні та комунікаційні технології; юрист; лабораторна робота; цифровізація; 34:004(076)