Веб орієнтована платформа менеджменту проектів розробки програмних продуктів - Галшка, Юрій Анатолійович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Робота присвячена розробці веб застосунку Smart, який надаватиме інструменти для ефективного управління проектами. Основна мета – створити платформу, що полегшує організацією роботи, незалежно від місця розташування команди. Застосунок розроблено на основі технології Blazor та мови програмування C#. Платформа Smart містить основні функції, такі як реєстрація користувачів, авторизація та аутентифікація, створення та розподіл задач, відстеження статусу та проценту завершення завдань. Особлива увага приділяється інтерфейсу і простоті використання. Робота охоплює всі етапи розробки застосунку від проектування до програмної реалізації та тестування.
Keywords: веб застосунок; керування сервісом; Blazor; C#; Asp.Net Framwork; методи менеджменту; патерни програмування; Clean Architecture; клієнт серевер; JWT токени