Вікова психологія - Гошовський, Ярослав Олександрович (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Метою викладання навчальної дисципліни “Вікова психологія” є ознайомлення студентів з віковою мінливістю психіки людини упродовж онтогенезу (філо-, історіо- соціогенезу), що допоможе їм глибше зрозуміти принципи, механізми, закономірності і особливості формування, екзистенції та розвитку людської особистості як біосоціального феномена.
Keywords: Вікова психологія