Мемуари радянських партизанів як джерело до висвітлення українсько-польських відносин на тимчасово окупованій території України - Савчук, Петро; Savchuk, P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті на основі аналізу документального матеріалу, спогадів радянських партизанів розглянуто взаємовідносини населення на тимчасово окупованій території України, трагічні сторінки окупаційного режиму. The article describes and analyses population interrelation on the occupied territory of Ukraine, tragic events caused by the occupation regime. The analysis has been done on the basis of documentary material, memoirs of the Soviet partisans.
Memoirs of Soviet Partisans as a Source of Ukrainian-Polish Relations on Temporarily Occupied Territory of Ukraine
Keywords: Друга світова війна; партизани; мемуари; окупація; українсько-польські відносини; World War II; partisans; memoirs; occupation; Ukrainian-Polish relations