Вербалізація пандемії корона вірусу у сучасних німецькомовних ЗМІ - Смоляр, А. І.; Близнюк, Людмила Миколаївна (My University, 2021)
Активна вербалізація пандемії коронавірусу за допомогою різноманітних лексичних одиниць свідчить про наявність перманентних змін у науково-лінгвістичній парадигмі. Безперервні модифікації мовної картини світу, зумовлені насамперед виникненням і актуалізацією принципово нових понять і феноменів, сприяють розширенню когнітивних горизонтів соціуму