Сільський зелений туризм - Тищук, Інна Володимирівна; Ільїна, Ольга Вікторівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Подано лекційний матеріал, перелік питань для обговорення з основних тем освітнього компонента, список використаних джерел. Курс лекцій рекомендований для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм і рекреація галузі знань 24 Сфера обслуговування освітньо-професійної програми Туризм. Видання буде корисним керівникам і фахівцям підприємств агропромислового комплексу, менеджерам, підприємцям, власникам туристичних агенцій.
Keywords: туризм; сільський зелений туризм; 338.48-6:502/504(1-22)(075.8)