Проблема синтезу літератури й образотворчого мистецтва в українській і російській художній культурі першої половини ХІХ ст. у межах спільного європейського простору - Біличенко, Ольга; Bilychenko, Olha (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2008)
Розкрито особливості взаємодії літератури й образотворчого мистецтва, які сформувалися в українській та російській культурі першої половини ХІХ століття під впливом ідей європейського романтизму. The Article Focuses on Influence of an Literature and Fine arts in the Russian and Ukrainian Culture of the First Part of the 19 th Century of European Romantism.
Problem of Synthesis of Literature and Fine art is in Ukrainian and Russian Artistic Culture of the First half of ХІХ Item Within the limits of General European Space
Keywords: романтизм; romantism; самообраз автора; authors self image; професійний і аматорський автопортрет; professional and amateur self portrait