Виховна робота в сучасному вищому закладі освіти - Сергеєва, Валентина Федорівна; Прокопчук, Вікторія Євгенівна; Балабуха, Наталія Вікторівна; Serheieva, Valentyna F; Prokopchuk, Viktoriia Ye; Balabukha, Nataliia V. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2000)
У посібнику висвітлюються загальні закономірності, принципи й методика організації виховної діяльності в сучасному вищому закладі освіти, накреслюються шляхи її вдосконалення, подаються практичні розробки з виховної роботи. Для організаторів виховної роботи вищих закладів освіти.
Educator work is in modern higher establishment of education
Keywords: вищий навчальний заклад; деканат; студенти; академічна група; куратор; виховання; виховна робота; виховні заходи; higher education institution; dean's office; students; academic group; curator; upbringing; educational work; educational activities