Англійська мова. Підсумковий контроль у формі комп’ютерного тестування: навчально-методична розробка для студентів IІІ курсу факультету культури і мистецтв СНУ імені Лесі Українки - Гедз, Світлана Федорівна; Воробйова, Тетяна В'ячеславівна; Гордієнко, Юлія Анатоліївна; Гусак, Людмила Євгенівна; Кондрук, Аліна Юріївна; Мельник, Олена Миколаївна; Мельничук, О. В.; Передон, Наталія Олександрівна; Семенюк, Тетяна Петрівна; Смалько, Людмила Євгенівна; Сорокіна, Ліна Євгеніївна; Яцишин, Наталія Пилипівна; et al. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українк, 2018)
Запропонована навчально-методична розробка орієнтована на забезпечення студентів третього курсу факультету культури і мистецтв матеріалом до складання заліку з дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” у формі комп’ютерного тестування. Посібник спрямований допомогти студентам у повторенні вивченого лексичного та граматичного матеріалу та перевірити рівень їхньої загальної іншомовної комунікативної компетенції. Завдання складені з урахуванням обсягу матеріалу, вимог до знань і вмінь студентів ІІІ курсу факультету культури і мистецтв, передбачених програмами. Тести включають завдання, які розподілені на три рівні відповідно до ступеня їх складності. Змістове наповнення першого та другого рівнів складається з тестів, які відповідають таким граматичним темам: часові форми активного і пасивного станів, пряма / непряма мова, узгодження часів, інфінітив, герундій. Тести третього рівня утворюють лексичні завдання, які відповідають навчальним програмам дисципліни “Іноземна мова (за професійним спрямуванням)” для факультету культури і мистецтв, та складені згідно з вимогами програми Зовнішнього Незалежного Оцінювання для вступу до магістратури (Multiple Choice Questions, Filling in the Gaps, Definitions, Use of English). До уваги студентів представлено тести двох типів: 1) завдання закритої форми із запропонованими відповідями, з котрих потрібно вибрати одну або декілька правильних відповідей, або встановити відповідність; 2) завдання відкритої форми. Навчально-методична розробка складається з передмови, комплексу тестових завдань та списку рекомендованої літератури.
.