Я пам'ятаю... - Чибирак, Світлана Вікторівна (ВООНСКУ, 2025)
Публікація присвячена пам'яті про Геннадія Васильовича Бондаренка, видатного історика, професора Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Keywords: спогади; Геннадій Васильович Бондаренко; Волинь; Полісся; 94(477.81/82):929