Практика за фахом - Опейда, Людмила Миколаївна; Opeida, Liudmyla M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Програма практики за фахом складена відповідно до освітньої програми підготовки магістра спеціальностей «Релігієзнавство» та «Філософія». Метою проходження практики студентами-магістрантами є закріплення теоретичних знань, здобутих у процесі навчання в університеті й отримання практичних навичок викладацької роботи. Практика за фахом складається з таких етапів: підготовчий, ознайомлювальний, основний та підсумковий. Навчально-методична робота студента-практиканта складається з двох частин: пасивної та активної (аудиторної) практики.
Keywords: дидактика; щоденник практики; план-конспект; педагогічний такт; психолого-педагогічна майстерність; емпатійність