Координаційна хімія: методичні вказівки до лабораторних робіт - Строк, Оксана Мар'янівна; Петрусь, Ірина Іванівна; Strok, Oksana M.; Petrus, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Навчально–методичне видання містить план лабораторного практикуму, методичні розробки лабораторних робіт та методики синтезу комплексних сполук, список рекомендованої літератури, додатки. Для самоконтролю при підготовці до модульних контрольних робіт та лабораторних занять подаються окремі теоретичні питання та ряд вправ для самостійного розв’язування.
Для студентів І курсу спеціальності – 102 Хімія, освітньої програми «Хімія»; викладачів та лаборантів, які проводять лабораторні заняття.
Keywords: Комплекси; Координаційне число