Формування читацької компетентності молодших школярів у процесі застосування вебквесту - Пікуль, Ірина Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У кваліфікаційній роботі науково обґрунтовано вебквест як засіб формування читацької компетентності молодших школярів, особливості формування читацької компетентності здобувачів початкової освіти. Теоретично обґрунтовано та експериментально перевірено ефективність методики використання вебквестів з метою формування читацької компетентності молодших школярів.
Keywords: веб-квест; читацька компетентність; читацькі навички; освітній процес