Превентивна практика : комплексний щоденник звітної документації з виробничої практики - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (My University, 2022)
Практика здобувачів освіти є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців підготовки другого (магістерського) рівня, освітнього ступеня Магістр, галузі знань 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальності 053 Психологія за освітньо-професійною програмою Психологія. Метою практики є закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами освіти під час навчання, формування у них професійних умінь за відповідною освітньо-професійною програмою для прийняття самостійних рішень у конкретних умовах фахової діяльності. Практика здобувачів освіти передбачає безперервність і послідовність її проведення при одержанні практичних знань та вмінь відповідно до освітнього магістерського рівня. На виробничу практику здобувачі освіти денної форми навчання направляються наказом ректора Університету, а здобувачі освіти заочної форми навчання – розпорядженням декана факультету. Здобувачі освіти заочної форми навчання можуть пропонувати як бази проходження виробничої практики установи, підприємства й організації за основним місцем роботи. Безпосереднє навчально-методичне керівництво та контроль за виконанням студентами програми практики забезпечують керівники практики від кафедр
Keywords: щоденник практики; превентивна практика