Ботаніка : робочий зошит до лабораторних занять для студентів І курсу біологічного факультету освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на базі молодшого спеціаліста - Коцун, Лариса Олександрівна; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Kotsun, Larysa O.; Kuzmishyna, Iryna I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Робочий зошит призначено для проведення лабораторних занять з ботаніки на першому курсі біологічного факультету заочної форми навчання освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» на базі молодшого спеціаліста. Для студентів біологічних факультетів вищих навчальних закладів (напрям підготовки 6.070400 "Біологія", освітньо-кваліфікаційний рівень – бакалавр).