Системи дистанційної освіти - Дейнека, Людмила Панасівна (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2019)
Здійснено підбір бібліографічної інформації до навчальної дисципліни «Системи дистанційної освіти» (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, Факультет іноземної філології, Кафедра прикладної лінгвістики). Розміщення джерел (157 бібзаписів) у межах розділів – за алфавітом прізвищ авторів або за назвою документа. Позиції пронумеровані. Джерела добору бібліографічної інформації – фонди бібліотеки СНУ ім. Лесі Українки. Всі описи мають класифікаційні індекси ББК та частково УДК, що полегшить пошук літератури.
Keywords: бібліографічні видання; LMSMoodle; Електронний підручник; технологія розробки дистанційного курсу; 37.018.43(01)