Основи фармацевтичної етики та деонтології - Дейнека, Людмила Панасівна; Сметаніна, Катерина Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2025)
Бібліографічні матеріали висвітлюють етичні норми і основи, які використовуються фармацевтами у професійному спілкуванні з відвідувачами аптек, допомагають вижити аптечній установі в конкурентному середовищі.
Keywords: бібліографічні видання; 61(01)