Цифрові фінанси: методичні вказівки до практичних занять та виконання самостійної роботи - Теслюк, Софія Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Навчально-методичне видання розроблене з метою надання допомоги студентам в організації роботи по підготовці до практичних занять. Методичні рекомендації містять перелік питань, які виносяться для обговорення на практичних заняттях, методичні рекомендації до проведення практичних занять, кейси та рекомендовану літературу. Рекомендовано для магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
Keywords: цифрові фінанси; електронні закупівлі; електронні гроші; криптовалюта; G 20; 336:004(07)