Напрями удосконалення управління економічною безпекою підприємства - Магдисюк, Денис Едуардович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
У кваліфікаційній роботі обґрунтовано теоретико-методичних підходи та розроблено практичні рекомендації щодо удосконалення управління економічною безпекою підприємства. Розкрито сутність економічної безпеки підприємства та досліджено її структуру; розглянуто особливості управління економічною безпекою підприємства; досліджено методичні підходи до оцінювання ефективності управління економічною безпекою підприємства.Проведено аналіз складових економічної безпеки підприємства та оцінку ефективності управління нею. Обґрунтовано пріоритетні напрями удосконалення управління економічною безпекою підприємства. Виявлено проблеми та сформульовано пропозиції щодо удосконалення управління економічною безпекою підприємства.
Keywords: економічна безпека підприємства; управління економічною безпекою підприємства; фінансова безпека підприємства; кадрова безпека підприємства; виробничо-технологічна безпека підприємства