Актуальні проблеми фундаментальних і прикладних досліджень - (:unkn) unknown (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
У виданні вміщено матеріали наукових досліджень учасників Міжнародної інтернет-конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми фундаментальних і прикладних досліджень». Розкрито деякі актуальні питання розробки та використання автоматизованих систем збору даних та керування, комп’ютерного моделювання, фізико-технічних проблем матеріалознавства, фізики конденсованого стану, наукових принципів створення нових аналітичних систем та одержання та властивостей твердотільних матеріалів. Рекомендовано науковцям, викладачам, аспірантам та студентам.
Topical issues of fundamental and applied studies
Keywords: Актуальні проблеми; Topical issues; наукові дослідження; scientific research; комп’ютерне моделювання; computer simulation