Аналіз музичних творів. Теоретичний матеріал для практичної та самостійної роботи. Частина 1 - Шурдак, Марія Ігорівна (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2022)
У методичних рекомендаціях «Аналіз музичних творів. Теоретичний матеріал для практичної та самостійної роботи» Частина 1, зосереджується увага на конспективно поданому теоретичному матеріалі при самопідготовці студентів до практичних занять з ОК : «Аналіз, композиція та контрапункт», «Теорія та інтерпретація музики», «Спеціальний клас», «Історія музики». Також запропоновано перелік творів для закріплення теоретичного матеріалу у самостійній, практичній роботі здобувачів вищої освіти.
Keywords: аналіз музичних творів; прості форми; стиль і жанр; музична форма; 78.08(072)