Політична економія : робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Стрішенець, Олена Миколаївна; Strishenets, Olena M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “Політична економія” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів спеціальності «Облік і аудит», «Фінанси і кредит», «Економіка підприємств». Предметом вивчення навчальної дисципліни є формуваня системи економічних знань про суспільну форму виробництва, проблему ефективного використання обмежених економічних ресурсів, господарський вибір економічних суб’єктів та їх господарську поведінку.
Робоча програма навчальної дисципліни «Політична економія» для студентів 1 курсу за напрямом підготовки 0305 «Економіка і підприємництво», спеціальністю 6.030509 - Облік і аудит, 6.030508 - Фінанси і кредит, 6.030504 - Економіка підприємств.
Keywords: політична економія