Безпека у туризмі як чинник сталого розвитку туризму - Фокін, С. П.; Fokin, S. P. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2014)
На сучасному етапі розвитку питання безпеки туризму набуло глобального значення, оскільки туристичний бізнес набирає планетарного масштабу. Проте сьогоднішня соціально-економічна ситуація в світі має багато негараздів, які мають враховуватись у туристичному бізнесі з метою забезпечення безпеки туристичної подорожі. At the present stage of development of tourism has become a security issue of global importance, as the tourism industry is gaining global scale. However, the current socio-economic situation in the world has many problems to be considered in the tourism business for the safety of the tourist travel.
Bezpeka in Tourism as a Factor of Sustainable Tourism Development
Keywords: туризм; безпека; небезпека; ризики у туризмі; tourism; security; risk; risks in tourism