Тюремна справа та правовий статус засуджених в Українській державі доби гетьманату П. Скоропадського - Яцишин, Михайло Михайлович; Yatsyshyn, Mykhailo M.; Гламазда, Петро Володимирович; Hlamazda, Petro V. (Київський регіональний центр Академії правових наук України ; СП "Юрінком Інтер", 2010)
Розглянуто особливості організаційно-правових засад тюремної справи та правового статусу засуджених в Українській державі П. Скоропадського. The features of the organizational and legal foundations prison case and the legal status of prisoners in the Ukrainian state P. Skoropadskyi are considered.
The legal status of prisoners in the Ukrainian state P. Skoropadskyi
Keywords: Українська держава П.Скоропадського; правовий статус засуджених; тюремний режим; гуманізація; демократизація; P. Skoropadskyi Ukrainian state; the legal status of prisoners; prison regime; humanization; democratization