Кримінально-процесуальне право України - Крикунов, Олександр Вікторович; Krykunov, Oleksandr V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Це видання підготоване для викладання курсу «Кримінально-процесуальне право України» в умовах кредитно-модульної системи організації навчального процесу у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки. У змісті видання представлено опис змістових модулів даного курсу, форми та засоби діагностики успішності навчання, списки рекомендованого законодавства, актів його тлумачення, навчальної та наукової літератури, інтернет-ресурси. This publication was prepared for the course "Criminal Procedural Law of Ukraine" in a credit-modular system of educational process in the Lesya Ukrainka East European National University. In the edition presented a description of the course content modules, forms and methods of diagnostics of successful learning, lists the recommended legislation, acts of its interpretation, educational and scientific literature and internet resources.
Keywords: кримінально-процесуальне право України; навчальна програма; бакалавр права; правознавство; Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки; criminal procedural law of Ukraine; curriculum; bachelor of law; law; the Lesya Ukrainka East European National University