Комп’ютерно-орієнтовані технології в закладі дошкільної освіти - Ємчик, Олександра (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2019)
У виданні подано матеріали нормативної навчальної дисципліни «Комп’ютерно-орієнтовані технології в закладі дошкільної освіти» для підготовки магістрів спеціальності 012 Дошкільна освіта, а саме практичні завдання та детальні поетапні роз’яснення для проведення лабораторних робіт. Методичні вказівки адресовано студентам спеціальності «Дошкільна освіта», викладачам, вихователям, методистам та директорам закладів дошкільної освіти.
Keywords: комп’ютерно-орієнтовані технології; заклад дошкільної освіти