Біотехнологія : методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт - Андреєва, Валентина Вікторівна; Бортнік, Тетяна Павлівна; Рибак, Юлія Леонідівна; Шепелюк, Марія Олександрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У рекомендаціях наведено методичні поради щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Біотехнологія». Розглядаються основні принципи підготовки поживних середовищ, методи стерилізації, способи мікроклонального розмноження сільськогосподарських та ягідних культур, принципи отримання клітинної суспензії. Рекомендовано студентам 3 курсу факультету біології та лісового господарства спеціальності 091 «Біологія».
Keywords: біотехнологія; 60(072)