Управління проектами в зовнішньоекономічній діяльності: методичні вказівки до практичних занять - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2016)
Методичні вказівки до практичних занять містять теми курсу, питання для обговорення, практичні завдання, методику їх виконання, приклади рішення типових задач, перелік літератури.
Рекомендовано студентам спеціальності 8.03060104 Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: управління проектами; зовнішньоекономічна діяльність