Питання готовності вчителів фізичної культури до професійної діяльності - Воронін, Д.; Voronin, D. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті розкрито трактування науковцями сутності та структури готовності майбутніх учителів до професійної діяльності. The article discusses the structure of the future teachers’ readiness to professional activity that was studied by researchers.
Issues of Physical Culture Teachers Readiness to Professional Activity
Keywords: готовність до професійної діяльності; учитель фізичної культури; туристсько-краєзнавча робота; readiness to professional activity; physical culture teacher; touristic and regional activity