Переддипломна науково-дослідна практика : комплексний щоденник звітної документації з виробничої практики - Іванашко, Оксана Євгенівна; Гошовська, Дарія Тарасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Метою практики є закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами освіти під час навчання, формування у них професійних умінь за відповідною освітньо-професійною програмою для прийняття самостійних рішень у конкретних умовах фахової діяльності. Практика здобувачів освіти передбачає безперервність і послідовність її проведення при одержанні практичних знань та вмінь відповідно до освітнього магістерського рівня.
Keywords: практика переддипломна; науково-дослідна практика