Хімія полімерів : лабораторний практикум - Супрунович, Сергій Васильович; Литвинюк, Людмила Віталіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з курсу «Хімія полімерів». Наведено методи синтезу полімерів та їх модифікації. Вміщено практичні роботи з синтезу представників основних класів органічних полімерів. Для студентів спеціальності 102 Хімія факультету хімії та екології національного університету імені Лесі Українки за напрямком підготовки 102 Хімія.
Keywords: хімія полімерів; лабораторний практикум; 54-126(075.8:076.5)